Wagenborgen – Maandagavond 29 mei was het dan zover: de laatste training van de Bevers van voetbalvereniging Wagenborger Boys uit Wagenborgen. Het vooral gezellige seizoen van de dames moest natuurlijk in stijl worden afgesloten.

De voorjaarscompetitie van de Bevers verliep met enige ups en downs. Met als hoogtepunt natuurlijk de 12 punten die behaald werden op het eigen sportpark. Deze overwinningen werden natuurlijk gevierd als een kampioenschap. De Bevers hebben hier nooit echt veel problemen mee. Nadat Omlandia kampioen was geworden waren het de Bevers die het licht uit deden in de kantine van Omlandia.

Een 2de plaats had er nog ingezeten maar helaas werd er slechts een derde plaats behaald.

Na deze laatste intensieve training in zware weersomstandigheden moest er ook nog afscheid genomen worden van de trainer: Ruben Snijder.
Het trainen van de Bevers is een vak apart. Ze staan er dan ook om bekend de ene naar de andere trainer te verslijten. Ruben heeft zijn uiterste best gedaan de dames enige skills te leren. Daarvoor is het team hem erg dankbaar en mocht hij best even in het zonnetje gezet worden. Behalve het ontvangen cadeautjes werd Ruben ook nog benoemd tot Erelid van de bevers en is terugkeer dus altijd mogelijk!

De avond werd afgesloten met een hapje en drankje op het voetbalveld. Het bleef nog lang onrustig op het Sportpark Burgemeester van Kampen aan de Hoofdweg in Wagenborgen.

Geef een reactie