Siddeburen – De kaartverkoop voor de eerste zomereditie van muziekfestival Schanspop in Siddeburen is in volle gang.

De Schanspop Zummer Editie vindt op vrijdag 9 en zaterdag 10 juni plaats op het terrein achter jeugdhonk De Schans. De voorverkoop ging op 1 april van start. ,,Het gaat boven verwachting”, zegt Peter Bontsema van Stichting Schanspop 2000. ,,Maar er zijn nog voldoende kaarten beschikbaar. Momenteel houden we op onze Facebookpagina een Like & Win-actie waarmee gratis kaarten te winnen zijn.” De aftrap van de Schanspop Zummer Editie wordt op vrijdag 9 juni verricht door Pé en Rinus & De Containers en de Sallandse rockband Bökkers. DJ Stefan Leur van Radio Continu completeert het programma op de openingsdag. Op zaterdag 10 juni is het de beurt aan smartlappenband Hollands Verdriet en zanger Niels Span. Ook rapper Ali B komt deze dag naar Siddeburen met zijn succesvolle Op Volle Toeren-show.

 

Tussen de verschillende optredens door zal DJ Roy de muziek verzorgen. Kaarten voor de Schanspop Zummer Editie zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Albert Heijn Bianca & Harry Zweepe in winkelcentrum De Kei aan de Hoofdweg in Siddeburen. Het is ook mogelijk om online kaarten te bestellen op de website www.schanspop.nl. Meer informatie over het festival is te vinden op www.schanspop.nl, op Facebook (Schanspop Siddeburen) en op Twitter (@schanspop).

Geef een reactie