Wagenborgen – Vanaf Dinsdag 8 november worden de bloemen bij de Spar in Wagenborgen geleverd door Bloemplus BV. De bloemen worden -wekelijks geleverd op dinsdag en donderdag.

Bloemplus BV is het in- en verkooppunt van bloemen en planten voor supermarkten in Noord en West Nederland. Ze werken vanuit Eelde en Rijnsburg. Op dit moment beleveren ze +/- 100 supermarkten ( diverse supermarkt ketens ). Hun producten worden dagelijks met veel zorg en aandacht samengesteld. Vers voor ieder seizoen. En verzorgen de complete presentatie bij onze winkels.

Het assortiment bestaat o.a. uit bloemen, boeketten, planten en plantdecoraties. De producten worden op de veiling in Eelde of Rijnsburg verkoop klaar gemaakt en verpakt in een hoes met prijssticker. Dagelijks worden er honderden boeketten en mono bossen geproduceerd. Of het nu hand gebonden is of door een verwerkingslijn wordt verwerkt, de zorg voor een goed product blijft hetzelfde. Het supermarkt boeket heeft allang geen slecht imago meer, echter is zorg en aandacht dan wel noodzakelijk.

Bloemplus wil kwaliteit, eigenwijs, vrolijk, puur en fris uitstralen. Continue vernieuwen en voldoende aandacht trekken is noodzakelijk. Wij hopen u in elk geval te plezieren met onze producten, en u te mogen verwelkomen met een leuke bloemen actie.

Geef een reactie