Camerateam SBS6 filmt ravage in jeugdsoos Wagenborgen

Wagenborgen – Een camerateam van TV zender SBS6 is maandag aan het einde van de morgen in Wagenborgen geweest om de schade te filmen wat werd aangericht in het gebouw van de IJsbaanvereniging en Jeugdsoos Hardbeat.

Afgelopen week is het multifunctioneel gebouw aan de Elzen aangedaan door een groep inbrekers.  De schade aan beide panden is enorm. De schade is zowel veroorzaakt door braak, als door het leegspuiten van poederblussers door het gehele pand.  Hierdoor is het de komende periode onmogelijk om van de gebouwen gebruik te maken.

De technische recherche van de politie heeft inmiddels met succes gezocht naar sporen. Heeft u iets gezien of gehoord? Neem dan contact op met de politie 0900-8844 of anoniem 0800-7000.

 

De beelden die het camerateam van SBS6 maakte, worden vanavond uitgezonden tijdens de uitzending van Hart van Nederland om 22.30 uur.

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: