DSC_0030 (2)Wagenborgen – Op zondag 6 maart vindt om 10.00 uur de zendingsdienst plaats in de Gereformeerde kerk te Wagenborgen. Dominee van Dam uit Ermelo zal voorgaan in deze dienst. Voor velen van ons een bekend gezicht, want een aantal jaren geleden woonde hij met zijn gezin in Wagenborgen en was hij voorganger in de Petruskerk.

Tijdens de dienst zal het koor The Voices, afkomstig uit Wagenborgen, medewerking verlenen. De kinderen die met het zendingsbusje lopen, zullen ook hun medewerking verlenen. De collecte bij de deur is bestemd voor stichting De Vrolijkheid.

Stichting de Vrolijkheid organiseert activiteiten voor kinderen die wonen in AZC´s. Hun doel is om de kinderen weer even kind te laten zijn. De kinderen een glimlach bezorgen, ondanks alles wat zij mee hebben gemaakt. In Delfzijl worden elke woensdag activiteiten georganiseerd voor deze kinderen.

Na afloop van de dienst kan er met elkaar koffie/ thee/ fris worden gedronken in Ons Centrum. Tijdens het koffiedrinken zal er een medewerker van stichting de Vrolijkheid komen vertellen over het werk wat ze nu verricht en over haar verleden als vluchteling. We hopen jullie te zien zondag.