12670569_719685664800319_8289669885010346889_n

Wagenborgen – Op een zaterdag 18 oktober 2014 raakte Wagenborger Dennie Jager zwaar gewond na een ongeluk, dat gebeurde aan de Hoofdweg in Wagenborgen.  Aan het einde van de middag reed Dennie op zijn brommer van mijn vakantiebaantje naar huis. Op weg naar huis werd hij afgeleid door koplampen van achteren. van één op de andere moment raakte hij de stoeprand en belande tegen een kastje van een internetprovider.

De toekomst van Dennie viel in duigen. Een vriendin, auto(rijbewijs) en werken als monteur zag hij aan zich voorbij gaan. “Ik ben nu veel harder bezig om te leven, te overleven, nieuwe richting te geven. Ik leef niet meer zorgeloos, ben in één klap volwassen geworden.”

 

Dennie zijn challenge

Dennie doet mee aan de Dwarslaesie Challenge week omdat hij nog in de genezing geloof. Dennie is pas gelukkig als hij weer kan lopen en voelen.

“Daar ben ik wel realistisch in, het zal niet morgen gebeuren. Maar ik ben nog jong, en over 10 jaar ben ik nog jong. Ik geloof er in dat er grote stappen gemaakt kunnen worden met dit onderzoek, en daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen. Dit ga ik doen door een match rolstoeltennis te spelen tegen een toptennisser. Sport geeft me zelfvertrouwen en ik kan mijn gedachten even op nul zetten. Winnen geeft een kick en verliezen is een reden om nog harder te trainen.” aldus Dennie Jager.

 

Zijn uiteindelijke doel is weer kunnen lopen. Sport en werk geven hem energie en motivatie. Met deze actie hoop Dennie dwarslaesie bekender te maken bij het grote publiek. Zodat anderen gaan begrijpen wat het betekent om te leven met een dwarslaesie.

 

Steunen

Met de Dwarslaesie Challenge wil Dennie geld ophalen voor onderzoek naar dwarslaesie. Dennie steunen kan via: www.revalidatiefonds.nl

12662577_719685748133644_1284635092092350314_n