Open huis en meeloopdagen Eemsdeltacollege Siddeburen

eeeemsdelta

Siddeburen – Het Eemsdeltacollege in Siddeburen houdt  op 27, 28 en 29 januari open huis.

Ouders, verzorgers en hun kinderen in groep 8 staan binnenkort voor de keuze van de juiste school in het voortgezet onderwijs. Goede en eerlijke informatie over die volgende stap is onmisbaar. Het bezoeken van scholen is een van de beste manieren om die informatie te krijgen.

Daarom houdt het Eemsdeltacollege open huis op 28 januari, 18.30 tot 21.00 uur in Siddeburen, 27 januari, 16.00 tot 20.00 uur in Delfzijl en 29 januari, 16.00 tot 21.00 uur in Appingedam, Pastorielaan en 16.00 tot 20.00 uur op de locatie Eelwerd. Ouders en kinderen krijgen op deze manier een goede indruk van de schoolomgeving en het brede onderwijsaanbod van Praktijkonderwijs (PrO), VMBO, HAVO tot en met VWO.

Daarnaast organiseert het Eemsdeltacollege meeloopdagen. Dat is voor en kind een leuke en goede manier om een nieuwe school te leren kennen. Ouders kunnen hun aanmelden via: www.eemsdeltacollege.nl.

 

eeeemsdelta jangtj

%d bloggers liken dit: